Om meg

Velkommen til Nidaros Hundemassasje!

Nidaros Hundemassasje holder til i Trondheimsområdet og innehaver er Ingjerd Schøning Johansen. Vi tilbyr hundemassasje, laserbehandling, rehabilitering, råd og oppfølging både i forhold til opptrening etter skade men også med tanke på skadeforebygging og frisktrening. Vi tilbyr også fysiobehandling av katt og laserbehandling av hest.

I januar 2014 ble Ingjerd uteksaminert som hundemassør fra Nordisk Hundemassasjeskole (http://nordiskhundemassasjeskole.no/ ) v/Carmen Kadim og etablerte Nidaros Hundemassasje. Hun tok senere utdanning som rehabiliteringsterapeut ved Nordisk Hundemassasjeskole/AquaDog og var ferdig med denne i november 2015. Senere har hun også tatt kurs i laserbehandling med Lars Hode fra Svenska Laser-Medicinska Sällskapet ( http://www.slms.org/)

Mange hunder lever med problematikk og smerter i bevegelsesapparatet, noe av dem er diagnostisert hos veterinær men svært mange går rundt med smerter som ikke er oppdaget. Hunder er som kjent eksperter på å kompensere og skjule smerte så det kan være vanskelig for eier å oppdage, mens hos oss vil en gjennomgang av hundens bevegelsesapparat kunne gi et mer ærlig bilde av funksjonalitet i muskler og ledd.
Nidaros Hundemassasje har en forsiktig og rolig tilnærming og vi er opptatt av å gi ditt dyr en positiv opplevelse med behandlingen. Vi er genuint opptatt av å bidra til at din hund får en smertefri og aktiv hverdag og i samarbeid med deg som eier, og evt behandlende veterinær, legger vi opp en behandlingsplan som er tilpasset ditt dyr.

Nidaros Hundemassasje tilbyr behandling hjemme hos deg. Vi har også et samarbeid med klinikk i Trondheim og tar i mot kunder der.