Om meg

Velkommen til Nidaros Hundemassasje!

Nidaros Hundemassasje holder til i Trondheimsområdet og innehaver er Ingjerd Schøning Johansen. Vi tilbyr hundemassasje, laserbehandling, rehabilitering, råd og oppfølging både i forhold til opptrening etter skade men også med tanke på skadeforebygging og frisktrening. Vi tilbyr også fysiobehandling av katt og laserbehandling av hest.

I januar 2014 ble Ingjerd uteksaminert som hundemassør fra Nordisk Hundemassasjeskole (http://nordiskhundemassasjeskole.no/ ) v/Carmen Kadim og etablerte Nidaros Hundemassasje. Hun tok senere utdanning som rehabiliteringsterapeut ved Nordisk Hundemassasjeskole/AquaDog og var ferdig med denne i november 2015. Senere har hun også tatt kurs i laserbehandling med Lars Hode fra Svenska Laser-Medicinska Sällskapet ( http://www.slms.org/)

Mange hunder lever med problematikk og smerter i bevegelsesapparatet, noe av dem er diagnostisert hos veterinær men svært mange går rundt med smerter som ikke er oppdaget. Hunder er som kjent eksperter på å kompensere og skjule smerte så det kan være vanskelig for eier å oppdage, mens hos oss vil en gjennomgang av hundens bevegelsesapparat kunne gi et mer ærlig bilde av funksjonalitet i muskler og ledd.
Nidaros Hundemassasje har en forsiktig og rolig tilnærming og vi er opptatt av å gi ditt dyr en positiv opplevelse med behandlingen. Vi er genuint opptatt av å bidra til at din hund får en smertefri og aktiv hverdag og i samarbeid med deg som eier, og evt behandlende veterinær, legger vi opp en behandlingsplan som er tilpasset ditt dyr.

Nidaros Hundemassasje tilbyr behandling hjemme hos deg.